Skip to content




Subscribe
Powiadom o
guest
46 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna B
Hanna B
4 lat temu

Uwielbiam cukinie, ale na placki z niej jestem za leniwa, bo robiłabym raczej tylko dla siebie 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Hanna B

Czasem warto zrobić i dla siebie 😉 Wbrew pozorom, jest to naprawdę szybkie danie 😉

Zuzanna Dudko
Zuzanna Dudko
4 lat temu

Takiej wersji placków jeszcze nie jadłam. Wyglądaja przepysznie! Cukinię uwielbiam i mam jej pełno na działce 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Zuzanna Dudko

Ja też korzystam, póki jest swoja 🙂

princess.malpka
princess.malpka
4 lat temu

O widzisz, ja zastapie fete tofu i beda jak ulal, az slinka cieknie <3

Okiem Blondynki by McBlondi

Tak właśnie myślałam, że można ją zastąpić tofu 🙂 Koniecznie podziel się wrażeniami smakowymi :* 😉

princess.malpka
princess.malpka
4 lat temu

Dam znac <3

Delicious Beauty
Delicious Beauty
4 lat temu

I kolejne danie stworzone dla mnie. Doskonałe masz te pomysły.

Okiem Blondynki by McBlondi

Dziękuję Kochana! 🙂 Staram się jak mogę! <3

Joanna Śliwińska | e-Kobieta
Joanna Śliwińska | e-Kobieta
4 lat temu

Kurde, wyglądają naprawdę pysznie, jednak ja ze swoją cerą muszę przejść na dietę na razie bezbiałkową, żeby wykluczyć czy to przez nią tak wyglądam

Okiem Blondynki by McBlondi

W takim wypadku, można śmiało zstąpić fetę tofu, a jajka siemieniem lnianym 🙂

Kinga K.
Kinga K.
4 lat temu

Moja mama ostatnio robi dania z cukinią ❤

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Kinga K.

Ja też korzystam, póki sezon trwa! 🙂

NataszaM
NataszaM
4 lat temu

Wygląda naprawdę smacznie 😉

Magdalena Musińska
Magdalena Musińska
4 lat temu

takiej wersji tych placków z piekarnika nie znałam, czasem smażę je na patelni, ale jak widzę muszę spróbować nowego sposobu 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi

Ja też często smażę je na patelni, ale czasem warto poeksperymentować 🙂 Tym bardziej, że jest to mniej czasochłonny sposób, bo nie trzeba ich pilnować i przewracać 😉

Dyed Blonde
Dyed Blonde
4 lat temu

narobiłaś mi teraz ochotę na zupe dyiową 🙂 nie wiem czemu ale tak mi się skojarzyło

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Dyed Blonde

A wiesz, że ostatnio jadłam te placki właśnie do zupy dyniowej? 😉

Justa
Justa
4 lat temu

Dzięki za przepis. Przypomniałaś mi że mam cukinie do zerwania z ogrodu

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Justa

U nas w tym roku obrodziła wybitnie 😉

Dorota z kobietytomy.pl
Dorota z kobietytomy.pl
4 lat temu

Da się czymś zastąpić płatki jaglane?

Okiem Blondynki by McBlondi

Tak, płatkami owsianymi 🙂 Tylko trzeba dostosować ich proporcje 😉

Emza
Emza
4 lat temu

Ale super! Jutro próbuje! Uwielbiam cukinie:)

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Emza

Koniecznie daj znać, czy Ci smakowały! 🙂

Moderna
Moderna
4 lat temu

Placki idealnie dla mnie. Uwielbiam cukinię.

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Moderna

Ja też uwielbiam i korzystam póki sezon trwa 😉

Madlen
Madlen
4 lat temu

Hmm nie jadłam plaacuszkőw z cukinii, ciekawe jakie są w smaku.

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Madlen

Polecam spróbować 🙂

Jak pięknie być kobietą
Jak pięknie być kobietą
4 lat temu

Za cukinią nie przepadam, ale może w placuszkach by mi posmakowała? 😀

Okiem Blondynki by McBlondi

W placuszkach wcale nie smakuje jak cukinia 😀

Klaudia Anna Nowosad
Klaudia Anna Nowosad
4 lat temu

O ale super wyglądają 🙂 Ja jutro jadę po cukinie to może coś wyczaruję 😀

Okiem Blondynki by McBlondi

Ja korzystam, póki jest tania cukinia 😀

Patrycja Czubak
Patrycja Czubak
4 lat temu

Zaciekawiłaś mnie tym połączeniem. Wiesz może, czy można jeszcze kupić cukinie? 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi

Oczywiście 🙂 Teraz jest najlepszy czas 🙂

Patrycja Czubak
Patrycja Czubak
4 lat temu

Super! Jak tylko zdążę, to wypróbuje 🙂

Dola
Dola
4 lat temu

Intrygujący przepis,a na pewno zdrowy. Pięknie się prezentują te smakowitości 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Dola

Dziękuję Kochana! Bardzo mnie to cieszy 🙂

Aneczka M
Aneczka M
4 lat temu

Lubię takie placki z cukinii, kiedś mama nam smażyła cukinię ale w kawałkach. Smacznie zawsze było.

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Aneczka M

Cukinia w ogóle jest smacznym warzywem 🙂

Anszpi
Anszpi
4 lat temu

Lubię takie placki jednak zawsze smażę je na patelni. Ciekawa jestem smaku takiej wersji

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Anszpi

Smażone na patelni też wychodzą super, więc polecam spróbować 🙂

Toksyczna Kosmetyczka
Toksyczna Kosmetyczka
4 lat temu

Już wiem, co jutro stworzę w kuchni 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi

Mam nadzieję, że Ci smakowały 🙂

Drzemiace-Piekno
Drzemiace-Piekno
4 lat temu

Z fetą nie robiłam, ale placki z cukinii bardzo lubię 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi

Ja lubię sobie urozmaicać 😉