Skip to content




Subscribe
Powiadom o
guest
35 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna B
Hanna B
4 lat temu

Uwielbiam gołąbki. W tej wersji jeszcze nie jadłam 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Hanna B

Warto czasem poeksperymentować 😉

Anszpi
Anszpi
4 lat temu

Uwielbiam gołąbki i nigdy bym nie przypuszczała, że można je zrobić w taki sposób 😉 Chyba wpadnę do Ciebie na obiad kiedyś, takie smakołyki robisz 😉

Joanna Śliwińska | e-Kobieta
Joanna Śliwińska | e-Kobieta
4 lat temu

Jestem bardzo ciekawa ich smaku, bo golabki uwielbiam: )

Okiem Blondynki by McBlondi

To zupełnie inna odsłona, ale równie pyszna 😉

Drzemiace-Piekno
Drzemiace-Piekno
4 lat temu

W takiej wersji nigdy nie jadłam, ale gołąbki bardzo lubię w klasycznej wersji 😛

Okiem Blondynki by McBlondi

Klasyka zawsze w modzie 😀

Angelíka Pawlik
Angelíka Pawlik
4 lat temu

Chętnie wypróbuję… Tylko muszę odstawić ten znienawidzony przeze mnie seler naciowy. Myślę, że gdy zastąpię go korzeniowym, to nic się nie stanie? 😉

Okiem Blondynki by McBlondi

Pewnie! 🙂 Albo nie musisz wcale dodawać selera 😉

Paula
Paula
2 lat temu

Bardzo się cieszę że trafiłam na Twój blog bo właśnie od dziś zaczęłam dietę Dąbrowskiej. Właśnie robię gołąbki z Twojego przepisu. Mam nadzieję że wytrwam na samych warzywach 🙂

Okiem Blondynki
2 lat temu
Reply to  Paula

Bardzo się cieszę, że mój przepis Ci się przydał 🙂 Trzymam mocno kciuki! 🙂

Magdalena Musińska
Magdalena Musińska
4 lat temu

uwielbiam gołąbki ale jednak musi być w nich mięso 😀

Okiem Blondynki by McBlondi

Ja lubię wszystkie wersje 😀

Paulina
Paulina
4 lat temu

Zjadłabym takiego dobrego gołąbka :3

Delicious Beauty
Delicious Beauty
4 lat temu

Czy możesz mnie zaadoptować choć na tydzień? N ie będę wybrzydzała obiecuję zjem wszystko!

Okiem Blondynki by McBlondi

Pewnie! 😀 U mnie zawsze się znajdzie dodatkowa porcja 😉

Aneczka M
Aneczka M
4 lat temu

mniam! musza obłędnie smakowac 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Aneczka M

Oj tak! 😊

Jak pięknie być kobietą
Jak pięknie być kobietą
4 lat temu

Gołąbki to chyba jedno z moich ulubionych polskich dan. Chciałabym wyprobowacni zrobić tę wersję 🙂

Okiem Blondynki by McBlondi

Daj znać, czy smakowały 😉

Gosia Wk
Gosia Wk
4 lat temu

Uwielbiam gołąbki. Muszę wypróbować Twój przepis.

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Gosia Wk

Polecam, bo to idealna wersja na cieplejsze dni 😊

Zuzanna Dudko
Zuzanna Dudko
4 lat temu

Wyglądają pięknie – ale dla mnie musi być mięsko 😀

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Zuzanna Dudko

Ważne, żeby było pysznie 😀

Moderna
Moderna
4 lat temu

Uwielbiam gołąbki i właśnie wolę takie bez mięsa.

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  Moderna

To w takim razie gorąco polecam wypróbowanie! 🙂

Piekneperfumy Anna
Piekneperfumy Anna
4 lat temu

Lubię gołąbki, ale takich warzywnych jeszcze nie jadłam.

Okiem Blondynki by McBlondi

Są naprawdę warte spróbowania 😉

Ciekawska Magdalena
Ciekawska Magdalena
4 lat temu

Ostatnio miałam na obiad gołąbki 😉

Okiem Blondynki by McBlondi

Na pewno były pyszne! 🙂

Marrlo Blog
Marrlo Blog
4 lat temu

o wyglądają pysznie 🙂

opycha.pl
opycha.pl
4 lat temu

Madzia, jak my się uzupełniamy w kuchni, to ty nie masz pojęcia… tylko przeczytałam opis dania i już zainspirowało mnie to do mojej wersji wegańskich gołąbków – jesteś niesamowita! 😀 A te z pewnością przepyszne, też będę musiała spróbować!

Okiem Blondynki by McBlondi
Reply to  opycha.pl

Zauważyłam to już dawno temu Kochana 😉 I to jest w tym wszystkim najfajniejsze, że wzajemnie się inspirujemy! 🙂 Czekam na Twój przepis z niecierpliwością! 😀

Paulina
Paulina
1 rok temu

Czy można udusic w sosie w garnku zamiast piec w piekarniku? Nie mam piekarnika, stąd mój dylemat 🤔

Okiem Blondynki
1 rok temu
Reply to  Paulina

Myślę, że śmiało można je udusić w garnku tak, jak klasyczne duszone gołąbki 🙂 Choć ja bym to zrobiła najpierw w samej wodzie 😉